Ijin Reblog ya😀
Thanks liriknya

ameonyq

Ini dia lirik ost miss Reply yang dinyanyiin sama Micky Yoochun.

Sebenarnya aku bingung judul sebenarnya lagu ini apa. Ada yang bilang The Empty Place for You, A space left for you, bahkan Vacancies for you. Artinya sih over all sama aja. Siapa sih yang peduli sama judul? Suaranya abang Chunie mah lebih penting. Seperti biasa berat tapi merdu. Hahai… enjoy this guys…🙂

View original post 525 more words

One thought on “

  1. memang suara yoochun enak banget… tapi aku carik-carik liriknya bukan inilah yang “the empty space for you” cos udah download mv nya kata-katanya beda sama yang mv ” a space left for you”….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s